Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Vraag om respect: “Coaches moeten stoppen met mokken als kleine kinderen”

Nieuwjaar is het ideale moment om met wat goede voornemens te komen. En die heeft ook François Colin, de éminence grise van de Belgische voetbaljournalistiek. Enfin, hij heeft tips voor de trainers, bestuurders en spelers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vraag om respect: “Coaches moeten stoppen met mokken als kleine kinderen”

Nieuwjaar is het ideale moment om met wat goede voornemens te komen. En die heeft ook François Colin, de éminence grise van de Belgische voetbaljournalistiek. Enfin, hij heeft tips voor de trainers, bestuurders en spelers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *