Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

“Club niet goed, Kortrijk abominabel”, maar “Hij is favoriet voor de Gouden Schoen”

Club Brugge won in eigen huis met 5-1 van Kortrijk. Rest de vraag of dat aan de sterkte van blauw-zwart lag, of aan de zwakte van Kortrijk? We weten in ieder geval al wie de Gouden Schoen mag winnen als het aan een ex-winnaar ligt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

“Club niet goed, Kortrijk abominabel”, maar “Hij is favoriet voor de Gouden Schoen”

Club Brugge won in eigen huis met 5-1 van Kortrijk. Rest de vraag of dat aan de sterkte van blauw-zwart lag, of aan de zwakte van Kortrijk? We weten in ieder geval al wie de Gouden Schoen mag winnen als het aan een ex-winnaar ligt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *