“Club niet goed, Kortrijk abominabel”, maar “Hij is favoriet voor de Gouden Schoen”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Club Brugge won in eigen huis met 5-1 van Kortrijk. Rest de vraag of dat aan de sterkte van blauw-zwart lag, of aan de zwakte van Kortrijk? We weten in ieder geval al wie de Gouden Schoen mag winnen als het aan een ex-winnaar ligt …Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
“Club niet goed, Kortrijk abominabel”, maar “Hij is favoriet voor de Gouden Schoen”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Club Brugge won in eigen huis met 5-1 van Kortrijk. Rest de vraag of dat aan de sterkte van blauw-zwart lag, of aan de zwakte van Kortrijk? We weten in ieder geval al wie de Gouden Schoen mag winnen als het aan een ex-winnaar ligt …Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer