De prono van… Olivier Myny: “Club wint niet in Anderlecht, maar Oostende wel in Gent”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Net als vorig seizoen pakt Voetbalkrant.com uit met een pronostiek van de speeldag. Elke week neemt een smaakmaker van de Jupiler Pro League het op tegen onze redactie met maar één doel: beter doen dan de 6 op 8 die Laszlo Köteles vorig seizoen neerzette. Vandaag: Olivier Myny.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
De prono van… Olivier Myny: “Club wint niet in Anderlecht, maar Oostende wel in Gent”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Net als vorig seizoen pakt Voetbalkrant.com uit met een pronostiek van de speeldag. Elke week neemt een smaakmaker van de Jupiler Pro League het op tegen onze redactie met maar één doel: beter doen dan de 6 op 8 die Laszlo Köteles vorig seizoen neerzette. Vandaag: Olivier Myny.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer