Doelmannen reageren na Kortrijk – Anderlecht met cruciale en moeilijke momenten: “Onszelf in problemen gebracht”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Thomas Kaminski wilde als ex-doelman van Anderlecht graag punten pakken tegen paars-wit, terwijl Frank Boeckx dan weer zijn team recht hield met een knappe parade én een penaltysave. Beide goalies reageren na de partij.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Doelmannen reageren na Kortrijk – Anderlecht met cruciale en moeilijke momenten: “Onszelf in problemen gebracht”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Thomas Kaminski wilde als ex-doelman van Anderlecht graag punten pakken tegen paars-wit, terwijl Frank Boeckx dan weer zijn team recht hield met een knappe parade én een penaltysave. Beide goalies reageren na de partij.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer