Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Kaminski te vroeg vertrokken bij Anderlecht? “Ik was te eerlijk”

Anderlecht had op een gegeven moment drie doelmannen die allemaal wilden spelen. Thomas Kaminski was er daar één van, maar hij koos eieren voor zijn geld en trok na een paar uitleenbeurten naar Kortrijk. En zeggen dat hij nu in doel had kunnen staan bij Anderlecht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kaminski te vroeg vertrokken bij Anderlecht? “Ik was te eerlijk”

Anderlecht had op een gegeven moment drie doelmannen die allemaal wilden spelen. Thomas Kaminski was er daar één van, maar hij koos eieren voor zijn geld en trok na een paar uitleenbeurten naar Kortrijk. En zeggen dat hij nu in doel had kunnen staan bij Anderlecht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *