Kaminski te vroeg vertrokken bij Anderlecht? “Ik was te eerlijk”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Anderlecht had op een gegeven moment drie doelmannen die allemaal wilden spelen. Thomas Kaminski was er daar één van, maar hij koos eieren voor zijn geld en trok na een paar uitleenbeurten naar Kortrijk. En zeggen dat hij nu in doel had kunnen staan bij Anderlecht…Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Kaminski te vroeg vertrokken bij Anderlecht? “Ik was te eerlijk”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Anderlecht had op een gegeven moment drie doelmannen die allemaal wilden spelen. Thomas Kaminski was er daar één van, maar hij koos eieren voor zijn geld en trok na een paar uitleenbeurten naar Kortrijk. En zeggen dat hij nu in doel had kunnen staan bij Anderlecht…Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer