Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Club Brugge roert zich nu ook in spitsendossier dat al op tafel ligt bij Anderlecht

We meldden drie weken geleden al dat Anderlecht zich achter Idriss Saadi schoot. En zoals zoveel vissen de Belgische topclubs in dezelfde kleine vijver, want Club Brugge roert zich nu ook hard voor de topschutter van KV Kortrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Club Brugge roert zich nu ook in spitsendossier dat al op tafel ligt bij Anderlecht

We meldden drie weken geleden al dat Anderlecht zich achter Idriss Saadi schoot. En zoals zoveel vissen de Belgische topclubs in dezelfde kleine vijver, want Club Brugge roert zich nu ook hard voor de topschutter van KV Kortrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *