Club Brugge roert zich nu ook in spitsendossier dat al op tafel ligt bij Anderlecht

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

We meldden drie weken geleden al dat Anderlecht zich achter Idriss Saadi schoot. En zoals zoveel vissen de Belgische topclubs in dezelfde kleine vijver, want Club Brugge roert zich nu ook hard voor de topschutter van KV Kortrijk.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Club Brugge roert zich nu ook in spitsendossier dat al op tafel ligt bij Anderlecht

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

We meldden drie weken geleden al dat Anderlecht zich achter Idriss Saadi schoot. En zoals zoveel vissen de Belgische topclubs in dezelfde kleine vijver, want Club Brugge roert zich nu ook hard voor de topschutter van KV Kortrijk.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer