VIDEO Mannequin Challenge heeft nu ook kleedkamer van KV Kortrijk bereikt – Knack.be


Knack.be

VIDEO Mannequin Challenge heeft nu ook kleedkamer van KV Kortrijk bereikt
Knack.be
VIDEO Mannequin Challenge heeft nu ook kleedkamer van KV Kortrijk bereikt. Redactie KW. 17/11/16 om 10:11 – Bijgewerkt om 10:06. Als was het een foto in 3D: zo ziet elk filmpje in de nieuwste rage 'Mannequin Challenge' eruit. Ook bij KV Kortrijk hebben …

en meer »Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
VIDEO Mannequin Challenge heeft nu ook kleedkamer van KV Kortrijk bereikt – Knack.be


Knack.be

VIDEO Mannequin Challenge heeft nu ook kleedkamer van KV Kortrijk bereikt
Knack.be
VIDEO Mannequin Challenge heeft nu ook kleedkamer van KV Kortrijk bereikt. Redactie KW. 17/11/16 om 10:11 – Bijgewerkt om 10:06. Als was het een foto in 3D: zo ziet elk filmpje in de nieuwste rage 'Mannequin Challenge' eruit. Ook bij KV Kortrijk hebben …

en meer »Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer