KVK-spits uit de bol in centrum van Kortrijk – Knack.be

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!


Knack.be

KVK-spits uit de bol in centrum van Kortrijk
Knack.be
KVK-spits uit de bol in centrum van Kortrijk. Redactie KW. 08/11/16 om 20:43 – Bijgewerkt om 20:44. Als de spits van KV Kortrijk Idriss Saadi op stap gaat met zijn zus mag het al een swingen… En dat laat hij maar al te graag weten via sociale media.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
KVK-spits uit de bol in centrum van Kortrijk – Knack.be

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!


Knack.be

KVK-spits uit de bol in centrum van Kortrijk
Knack.be
KVK-spits uit de bol in centrum van Kortrijk. Redactie KW. 08/11/16 om 20:43 – Bijgewerkt om 20:44. Als de spits van KV Kortrijk Idriss Saadi op stap gaat met zijn zus mag het al een swingen… En dat laat hij maar al te graag weten via sociale media.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer