Lierse en Roeselare duelleren om 1e ticket voor de promotiefinale, maar hoe staan de tweedeklassers er in de buurlanden voor?

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

De strijd in onze 1B-reeks nadert zijn ontknoping richting de eerste periodetitel. Maar hoe verloopt de competitie richting promotie in onze omringende landen. Voetbalkrant.com zocht het uit met een focus op de Belgen.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Lierse en Roeselare duelleren om 1e ticket voor de promotiefinale, maar hoe staan de tweedeklassers er in de buurlanden voor?

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

De strijd in onze 1B-reeks nadert zijn ontknoping richting de eerste periodetitel. Maar hoe verloopt de competitie richting promotie in onze omringende landen. Voetbalkrant.com zocht het uit met een focus op de Belgen.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer