Dat ‘coach’ Belhocine niet vereiste diploma heeft, komt Kortrijk letterlijk en … – Het Laatste Nieuws

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Dat 'coach' Belhocine niet vereiste diploma heeft, komt Kortrijk letterlijk en …
Het Laatste Nieuws
Dat Karim Belhocine zonder zijn Pro Licence-diploma toch constant als hoofdcoach vanaf de zijlijn zijn team leidt, zet kwaad bloed bij de Licentiecommissie. Zijn club, KV Kortrijk, heeft hem dan wel als Directeur Voetbalzaken benoemd en met Bart Van …Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Dat ‘coach’ Belhocine niet vereiste diploma heeft, komt Kortrijk letterlijk en … – Het Laatste Nieuws

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Dat 'coach' Belhocine niet vereiste diploma heeft, komt Kortrijk letterlijk en …
Het Laatste Nieuws
Dat Karim Belhocine zonder zijn Pro Licence-diploma toch constant als hoofdcoach vanaf de zijlijn zijn team leidt, zet kwaad bloed bij de Licentiecommissie. Zijn club, KV Kortrijk, heeft hem dan wel als Directeur Voetbalzaken benoemd en met Bart Van …Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer