“Ik ben klaar voor mijn tweede leven” – Het Laatste Nieuws

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!


Het Laatste Nieuws

"Ik ben klaar voor mijn tweede leven"
Het Laatste Nieuws
Hij trainde gisteren voor het eerst weer op Stade, waar de jeugdacademie van KV Kortrijk is. De bal voelen en het gras ruiken, deden hem zichtbaar deugd. "Zalig", straalde hij nadien. "Dit is echt een nieuwe start. Conditioneel sta ik nog nergens, maarLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
“Ik ben klaar voor mijn tweede leven” – Het Laatste Nieuws

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!


Het Laatste Nieuws

"Ik ben klaar voor mijn tweede leven"
Het Laatste Nieuws
Hij trainde gisteren voor het eerst weer op Stade, waar de jeugdacademie van KV Kortrijk is. De bal voelen en het gras ruiken, deden hem zichtbaar deugd. "Zalig", straalde hij nadien. "Dit is echt een nieuwe start. Conditioneel sta ik nog nergens, maarLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer