Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

“Ik ben klaar voor mijn tweede leven” – Het Laatste Nieuws


Het Laatste Nieuws

"Ik ben klaar voor mijn tweede leven"
Het Laatste Nieuws
Hij trainde gisteren voor het eerst weer op Stade, waar de jeugdacademie van KV Kortrijk is. De bal voelen en het gras ruiken, deden hem zichtbaar deugd. "Zalig", straalde hij nadien. "Dit is echt een nieuwe start. Conditioneel sta ik nog nergens, maar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

“Ik ben klaar voor mijn tweede leven” – Het Laatste Nieuws


Het Laatste Nieuws

"Ik ben klaar voor mijn tweede leven"
Het Laatste Nieuws
Hij trainde gisteren voor het eerst weer op Stade, waar de jeugdacademie van KV Kortrijk is. De bal voelen en het gras ruiken, deden hem zichtbaar deugd. "Zalig", straalde hij nadien. "Dit is echt een nieuwe start. Conditioneel sta ik nog nergens, maar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.