Zulte is nu verbroederd met ‘Boeregem’ – Het Nieuwsblad

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!


Het Nieuwsblad

Zulte is nu verbroederd met 'Boeregem'
Het Nieuwsblad
Zulte – Derby's tussen SV Zulte Waregem en KV Kortrijk zorgen altijd voor hoogoplopende spanningen. Dat was een tijd geleden al zo bij de beloftenmatch. Zaterdag komen de Kortrijkzanen afgezakt naar Waregem. Om zeker te zijn dat zij in Waregem terecht …

en meer »Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Zulte is nu verbroederd met ‘Boeregem’ – Het Nieuwsblad

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!


Het Nieuwsblad

Zulte is nu verbroederd met 'Boeregem'
Het Nieuwsblad
Zulte – Derby's tussen SV Zulte Waregem en KV Kortrijk zorgen altijd voor hoogoplopende spanningen. Dat was een tijd geleden al zo bij de beloftenmatch. Zaterdag komen de Kortrijkzanen afgezakt naar Waregem. Om zeker te zijn dat zij in Waregem terecht …

en meer »Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer