Zwaar verdict voor sterkhouder KV Kortrijk na onbestrafte aanslag – Voetbalkrant

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!


Voetbalkrant

Zwaar verdict voor sterkhouder KV Kortrijk na onbestrafte aanslag
Voetbalkrant
Stijn De Smet werd dit weekend het slachtoffer van een wel erg onbesuisde ingreep van Stef Peeters. Hij kent vandaag het zware verdict. De Smet vreesde zelf al voor een zware blessure en zijn voorgevoel blijkt helaas te kloppen. De flankspeler scheurde …Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Zwaar verdict voor sterkhouder KV Kortrijk na onbestrafte aanslag – Voetbalkrant

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!


Voetbalkrant

Zwaar verdict voor sterkhouder KV Kortrijk na onbestrafte aanslag
Voetbalkrant
Stijn De Smet werd dit weekend het slachtoffer van een wel erg onbesuisde ingreep van Stef Peeters. Hij kent vandaag het zware verdict. De Smet vreesde zelf al voor een zware blessure en zijn voorgevoel blijkt helaas te kloppen. De flankspeler scheurde …Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer