Kortrijk heeft nog zes dagen om een ‘echte’ trainer te vinden, anders zwaait … – Voetbalkrant

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!


Voetbalkrant

Kortrijk heeft nog zes dagen om een 'echte' trainer te vinden, anders zwaait
Voetbalkrant
Het is stilaan een echte soap. KV Kortrijk leek een tijdje geleden een uitzondering te krijgen van de Pro League omdat trainer Karim Belhocine niet over een Pro Licencediploma beschikt, maar dat is nu toch niet het geval. KVK heeft nog zes dagen om een …Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Kortrijk heeft nog zes dagen om een ‘echte’ trainer te vinden, anders zwaait … – Voetbalkrant

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!


Voetbalkrant

Kortrijk heeft nog zes dagen om een 'echte' trainer te vinden, anders zwaait
Voetbalkrant
Het is stilaan een echte soap. KV Kortrijk leek een tijdje geleden een uitzondering te krijgen van de Pro League omdat trainer Karim Belhocine niet over een Pro Licencediploma beschikt, maar dat is nu toch niet het geval. KVK heeft nog zes dagen om een …Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer