Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

WAT EEN WEDSTRIJD! Wervelende Rode Duivels plaatsen zich voor de knockout-fase op het WK

Belgie heeft vanmiddag uitstekende zaken gedaan op het WK. Ze wisten namelijk met 5-2 te winnen van Tunesie. Grote man bij de Rode Duivels was Eden Hazard en Romelu Lukaku. Beide scoorden tweemaal. De vijfde treffer kwam van de voet van Michy Batsyuahi. Door de winst hebben de Duivels zich nu al geplaatst voor de knockout-fase.

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET WK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Al na een paar minuten kreeg Belgie een strafschop. Deze werd vakkundig benut door Eden Hazard. Even later was het Lukaku die met een mooie schuiver voor de 2-0 zorgde. Even later werd het 2-1 maar nog voor rust wist Lukaku de 3-1 te maken. Hij stifte de bal netjes over de keeper heen. Na rust was het weer Hazard die voor de 4-1 zorgde en Batsyuahi maakte de 5-1. Khaziri deed in de blessuretijd nog wat terug voor Tunesie.

Het bericht WAT EEN WEDSTRIJD! Wervelende Rode Duivels plaatsen zich voor de knockout-fase op het WK verscheen eerst op Voetbal4u.be.