Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

VANMIDDAG!!! BELGIE – TUNESIE! Krijg 10X je inzet terug wanneer Belgie wint van Tunesie!! Stort 5 en pak 50 EURO! (ONGEKEND!!!)

Zaterdag spelen de Rode Duivels hun tweede wedstrijd op het WK in Rusland. Tegenstander is dan Tunesie. De eerste pot werd met 3-0 gewonnen van Panama en ook nu is het de verwachting dat de Rode Duivels gaan winnen. Daarom pakt Unibet.BE uit met de volgende ongekende actie.

Dankzij de speciale actie van Unibet.be kunnen nieuwe klanten hun inleg maar liefst vertienvoudigd zien, indien ze tot maximum vijf euro inzetten. Met andere woorden: zet 5 euro in en ontvang 50 euro cash! De voorwaarden zijn erg simpel: registreer je via deze link, stort een bepaald bedrag via de eenvoudige en veilige stortingsmethodes en zet maximum vijf euro in op een overwinning van de Belgen, je quotering wordt automatisch x10.00.

Aarzel dus niet en registreer je nu op Unibet.be. Zo kan jij het WK van de Duivels meteen spannender beleven met een fraaie bonus!

Het bericht VANMIDDAG!!! BELGIE – TUNESIE! Krijg 10X je inzet terug wanneer Belgie wint van Tunesie!! Stort 5 en pak 50 EURO! (ONGEKEND!!!) verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *